bloggpaus

precis som rubriken lyder så blir det inget bloggande för mig på ett tag. för just nu har jag varken lust eller ork till att skriva i bloggen så därför får de bli ett uppehåll för mig.
vet ej hur länge det varar, kanske att det dyker upp ett inlägg här redan inom ett par dagar eller så dröjer det upp till någon månad...

men men någon gång är jag tillbaka igen!.. så håll koll

första skoldan

första dan i skolan idag då. där vi egentligen inte gjorde någonting eftersom programmet på datorerna inte fungerade, så de blev en lugn start efter lovet, kändes endå onödigt att ens åka dit...
men runt ett tog vi bussen ner till stan men jag tog nästa buss hem igen.

och imorn behöver vi inte komma till skolan, så helgen har ju redan börjat för mig kan man ju säga :D och de är ju niceee
har egentligen inga planer för helgen, utan får se vad som händer

puss

söndag

igår kväll blev det lite partyy me tjejerna hemma hos jbe som fyllde 17, grattis till henne!

och idag vet jag inte vad som händer. vill iaf hitta på nått kul de sista dagarna innan vi börjar skolan igen på torsdag.

så jag får väl se vad dagen har att bjuda :D bye


ett nytt år väntar...

nyårsafton är över, och även år 2008, och idag är första dagen av 365 på det nya året.

har egentligen inte särskilt mkt att säga om gårdagen. kvällen började iaf hos jbe. där vi alla åt en god middag + efterrätt och hade de trevligt.

runt halv elva begav vi oss därfifrån och tog bussen in till stan. sen blev vi där resten av kvällen innan vi tog bussen hem igen.

förväntningarna kring nyår är verkligen för höga. iaf enligt mig. jag säger samma som om julen; att förberedelserna är större än själva kvällen. men så har det nog alltid varit och kmr alltid att vara..?

aja, nu hoppas jag att 2009 blir ett riktigt bra år som jag skrev tidigare.

                                      

RSS 2.0