torsdag

min dag började med buss in, som tog en kvart eftersom den bara hämta upp folk från min busshållpplats och åkte raka vägen till stan, nice
sen hade vi idrott - gympapass med pelle
efter det käka jag, issa, andrea, viktoria på max ist för i skolan, gott
sen till skolan, där vi hade religionsföreläsning + spanska förhör

de va min dag - kortfattat
...och nu laddar jag inför pulsen som är om en timme

bu för snön som smälter :(

puss


bloggdesign

gjort om designen lite
å de blev lite mer färg

tummen ner för bussar

tänk att det jämt blir problem med bussarna så fort snön lagt sig på marken.
som igår, då stod jag och väntade på bussen i över en halvtimme vilket betydde att jag blev försenad till skolan. men som egetnligen inte spelar särskilt stor roll i skolan där jag går...
på vägen hem börjar bussresan lagom bra. men sen när den är i lövstalöt säger chauffören att alla är tvugna att gå av för att den inte kan komma fram på vägen lite längre bort för att en annan buss blockerar vägen. så de va bara att börja gå hemåt. å vi var ju så smarta som tog bilvägen oxå och inte gångvägen... menmen vi kom hem tillslut iaf och lite kul vare ju faktiskt att gå

kul med snö faktiskt, men tråkigare att den snart försvinner igen


oväder

igår spelade vi match mot danmark. och äntligen så vann vi! och mot danmark som vi oftast brukar förlora mot... aja vi vann iaf, kanske lite tack vare en viss person å de tackar vi för! och redan framåt kvällen så började snöovädret...

idag, så började dagen med att jag inte visste om bussarna gick så jag åkte bil till skolan. men bussarna gick tydligen ändå. väl i skolan så var väl som vanligt.
jag å karin gick lite tidigare för att hinna till träningen i diös som började 16.15. käka på donken sen missade vi precis bussen så fick vänta på en annan som var väldigt försenad. när den väl var på väg kunde den inte köra iväg från busshållplatsen pga en backe typ. så vi hann ändå inte lägga oss och sova som vi hade tänkt tills träningen började... utan de va bara till att byta om på en gång.

får se om bussarna går imorn och om de blir nån skola lr inte

puss

fotbollsavslutning

idag träffades vårt kära fotbollslag inne i stan typ där vi skulle ha femkamp. kmr inte ihåg va stället  hette men :P
vi började med att byta om till dräkter som vi skulle ha när vi körde gokart och en hjälm.
vi delades in i olika omgångar och körde åtta minuter var. fett kul å köra ju! men läskigt i början. haha

när vi hade kört det vare dags för "mänsklig bowling" som det kallades, eftersom de var vi som skulle vara i klotet.
sen körde vi sumobrottning å segway. fett jobbigt me sumobrottning :P
efter det körde vi rodeo. två gånger var hade man på sig. och de gick ju ut på att sitta kvar på tjuren så länge som möjligt utan att ramla, men jag ramlade ingen av ggr. men tydligen så ansåg domaren att jag skulle ha ramlat av om han inte stannat den, taskigt tkr jag men är man dålig förlorare, som jag är, så är man.

fick iaf reda på resultatet på femkampen. så grattis till sofia som vann!

efter femkampen tog vi oss till stan och käkade på alexander. trerätters, gott

mkt trevlig dag me laget :)

bilder kmr sen när jag orkar lägga in dem här

fredag

skönt att vi slutar tidigt på fredagar å ännu skönare att de är helg!

i skolan såg vi på en två timmars lång film. drygt. sen gick jag ner till stan me issa å pontus. vi gick till thorén där vi träffade jessica, sofia å louise som jag sedan gick på stan med.
vi gick runt å kolla, pröva kläder mm, men de blev mest skoaffärer, vi gick även till donken och köpte glass. glass med chokladsås. gott
enda köpet för mig blev "jeans-leggings" från bikbok. trevlig dag

och nu får vi ladda inför imorn tjejer!


en aning blondare

juste, i söndags slingade jag håret. de blev lite ljusare fast åt det gula hållet tkr jag... även fast att jag hade i färgen mkt  längre än vad man skulle. aja bättre än innan iaf!

                                  

snaaart helg

igår, onsdag, efter skolan drog jag ner på stan och träffade sofia, louise, jossan på storken. vi fikade och snacka en massa. mysigt. sen på kvällen gjorde jag inte så mkt annat än att kolla på tv och pluggade lite...

idag satt jag och gjorde på statsskicks-grejen hela tiden innan lunch. sen hade vi temaföreläsning då vi fick reda på att vi har två nya uppgifter... i historia och religon, kul, inte mina bästa ämnen direkt å vi som redan har mkt tycker jag iaf. + att vi fick reda på att vi ska göra en muntlig redovisning på spanska.. någon gång måste det ju lugna ner sig i skolan? men nej tydligen inte!

nu ser jag framemot helgen ist. på lördag har vi avslutning me laget. ska köra en femkamp med bla gokart ;) ska bli kul! å på söndag äre match mot danmark. och för att vi ska ha chans att gå vidare till sm är bäst att vi vinner (om vi ens har chans att gå vidare) eftersom vi förlorat två matcher och en oavgjord...

ikv äre pulsen, bäst att man går på de!


inte den bästa dan precis

kan ju inte påstå att det va min bästa dag idag, har mest bara vart allmänt nere men försöker hålla humöret uppe...

min dag började iaf med en 3 timmars lektion. lr en riktigt lektion vare väl egentligen inte utan vi var i olika grupper där alla hade olika länder osv... kmr inte ihåg vad det hette och orkar inte förklara vad vi gjorde heller. 
efter det vare lunch som verkligen behövdes. sen tog vi oss till ner till stan och hade idrott. styrka och kondition. jobbigt!
sen iaf efter idrotten tog vi oss ut i skitvädret bort mot busshållplatsen och tog bussen hem.

har precis valt vilken engelskabok jag ska läsa och tänkte börja med det typ nu.

hoppas på en bättre dag imorn

träning och skor

kom hem för inte så länge sen efter att först varit på träning, ganska rolig tkr jag. sen åkte jag vidare med pappa för att kolla efter nya inomhusfotbollsskor och ja, som vanligt svårt att hitta skor till mig, dels pga att jag har ilägg (lr inlägg som vissa säger?) men tillslut köpte jag iaf ett par. blåa och gröna. haha jag syns iaf. men bättre än inget eftersom de snyggare som var vita inte fanns i min storlek och jag var verkligen i behov av nya så de blev dem.

nu ska jag ta och hoppa in i duschen!
trevlig kväll


skola...

inte gjort nått idag typ, mer än att vi haft  två lektioner lr som det kallas på den här skolan; föreläsning
spanska va en av dem å sen religion, som verkligen var jättekul med en sååå rolig lärare

snart ska jag äta de som jag var å köpte på ica för nån timme sen... börjar redan bli hungrig eftersom skolmaten inte var den bästa precis. 
efter det ska jag iväg me karin till diös där en fotbollsträning väntar.. vi ska ta en buss från skolan men vet inte när. hoppas på en rolig träning

nej nu orkar jag inte skriva mer här så hejdå

lördag

gårdagen spenderades först hos kusinerna, där jag firade min farbror som fyllde år. efter att jag ätit å så där drog jag ut och träffade jessica, mattis, louise.
vi gick först hem till mig, snacka en massa å sen drog vi vidare till jbe! en trevlig kväll tkr jag! kul å träffa jessica igen, länge sen sist ju! 

bild från igår



snart ska jag åka in till fyrishov där vi har match mot gusk å den måste vi vinna!
å ikv ska jag göra slingor, äntligen

ha en bra söndag alla




ons tors fre lör

Skönt me helg, tänkte berätta lite om de senaste dagarna

I onsdags var jag hemma hela dagen som jag skrev tidigare. de blev lite plugg å så. skönt å va hemma iaf å få sova ut.

I torsdags vare först skola där det inte hände nått speciellt trorja? utan dagen rullade på som vanligt. lr iof så hade vi spanskaprov som gick helt ok. efter skolan drog jag ner på stan me issa å sen mattis oxå. jag kollade efter engelska bok (ganska så länge) utan att jag fick något köpt. haha förlåt att det tog tid. vi hann också me en liten snabb fika på storken.
på kvällen vare pulsen med laget å annat folk.

Igår, fredag slutade jag kl ett. drog ner på stan och tog en fika på storken (idag igen) me mattis, issa, andrea, viktoria. trevligt. efter det drog jag hem. senare kom några tjejer hit. vi tittade på idol å sen drog vi ut. å tänk va rädd man kan bli av att titta in i ett fönster, en bil körde nästan in i oss oxå (å då kan de vara bra att filma) + taxibilen som skrämde oss, å skumma tanten. haha lite kortfattat om vad som hände.
trevlig kväll å tack för det!
ochjuste jag får inte glömma att nämna att jag hittade en engelska bok idag. bra gjort tkr jag. (blev tre stycken faktiskt för vet ännu inte vilken jag ska läsa av dem)

dessa tjejer träffa jag på kvällen :)
amanda jossan issa louise jbe sofia jag mattis



nu ska jag snart ta å äta, sen ska jag till mina kusiner å fira min farbror som fyller år å sen får jag se vad som händer ikv! hoppas på nå kul iaf

pusshej

tisdag

Idag fick jag äntligen det muntliga anförandet gjort om betyg. De blev en väldans diskussion om betyg där sen kan jag säga. Kom nyss på att jag inte lämnat in själva uppdraget vilket jag borde göra, för jag blev ju klar med det för nån vecka sen. 
Efter diskussionen tog jag, mattis å karin bussen ner till stan och drog direkt till mcdonalds. haha å goffa i oss varsit meal. Mkt bra laddning säger jag igen! Men något måste man ju äta innan träningen. Fast det finns ju bättre mat än sån mat iof. Senare kom Soffe oxå dit å vi drog till träningen. Vilken var rolig idag igen tycker jag.

å imorn äre hemstudiedag så då blire en liten sovmorgon, med betoning på liten. Hoppas på att få lite plugg gjort iaf, kan ju behövas känns det som.


skola och träning

Besökte unt idag me skolan. Fick höra en massa om hur de gör tidningen samt göra en egen framsida av unt på tid. Stressigt men de va rätt kul där!
Efter det drog jag, soffe, karin till mcdonalds å käka. happy meal ;) sedan vare träning i diös - bra laddning med happy meal tkr jag. Iaf så tog vi bussen till diös och hade träning i en och en halv timme.
Imorn äre träning där igen. skoj faktiskt!


söndag - match

Jahapp då va jag hemma igen då efter match i heby. Efter ett antal minuter av matchen fick vi frispark som gick i mål och domaren blåser för mål, men sekunden efter ändrar han sig och det blev tydligen inte mål. för att han anser att jag tacklade till målvakten, men i själva verket nuddade jag inte ens målvakten utan det var en medspelare i det laget. Så ja de fick domaren sedan höra från sidan.. Jag vet, man ska inte klaga, jag minns själv den första matchen som jag dömde och det var inget annat än hemskt. men när man är mitt inne i matchen som tillslut slutade oavgjort, 2-2 och kunde ha slutat med vinst för oss blir man irriterad. Iaf när domaren gör fel. aja vi får vara nöjda med oavgjort iaf! Eftersom vi är vana med förlust så är oavgjort för oss bra! Får hoppas på vinst i nästa match ist!

har inte blivit så mkt bilder i bloggen, så här kmr en gammal bild på laget. f 92


fredag kväll å lördag

Igår fredag drog jag, mattis, issa till knivsta hem till viktoria för att fira henne. Där va även andrea, louise å lite andra knvistatjejer :) de blev en trevlig kväll med god middag. Vi hann även se lite på idol å sen drog vi vidare till nån fest. Där det va en del folk.

Vägen dit va inte lika rolig, haha. Det började med att jag kom på att jag glömde presenten hemma, å de kom jag på när jag precis hoppat på bussen, så de va bara att gå av igen skynda sig hem för att hinna me nästa buss. Väl på station träffa jag issa å mattis å tydligen blev det lite fel med biljetterna, ett annat tåg som gick tidigare + att det var dyrare. aja vi kom fram iaf.

en trevlig kväll iaf, å tack för det! :)

nu idag har jag firat min mormor å morfar som båda fyller år.
Och imorn äre dags för andra dm-matchen mot Heby! Å den får vi allt ta å vinna!

trevlig kväll, byeeee

torsdag

idag pluggade jag engelska nästan hela dagen. Hade även spanska lektion å fick hotmail adresser till några spanjorer som vi ska skicka brev till.
Sen drog jag, mattis, issa ner till stan. först till statsbilioteket, där jag kollade efter engelskabok men orkade inte kolla länge så vi gick därifrån utan bok. Jag å mattis valde mellan att äta på subway lr mcdonalds, å de blev subway tillslut. lite nyttigare tänkte vi. Men det va inte alls värt att äta där så vi skulle ha valt mcdonalds. Soffe kom efter ett tag å vi tre tog bussen vidare till diös. haha å ja vi är bra på att göra bort oss. Efter en stunds väntan på att nån skulle komma å släppa in oss så bytte vi om och träningen började. kom hem runt åtta å nu ikv har jag inte gjort så mkt. puss


onsdag

Dan rullade på som vanligt idag, vilket innebär en lektion typ, engelska. Gymmade ett tag vilket tog upp nästan hela förmiddan för sen vare lunch, inget gjort innan lunch alltså. Sen efter det blev det spanskaplugg som jag hoppas att jag kan nu å lite matte oxå.
Just nu blire bara skrivandes om skolan i bloggen eftersom det är där jag spenderar mina dar och på kvällen händer väl oftast inte särskilt mkt mer än träning var å varann dag.

imorn blire stan efter skolan för att käka och sen dra till diös för träning å kanske hinner jag in en sväng på statsbiblioteket för att låna en engelskabok oxå, skulle va bra att få det gjort.



tisdag

Vanlig dag i skolan, dock inte lika lång som igår utan jag å mattis drog tidigare eftersom vi hade träning å så. Träningen var i diös å ja, de gick väl helt ok.

Jag har ju faktiskt varit rätt duktig på att blogga. haha nått inlägg om dan iaf å de är ju en bra början även fast de är väldigt korta inlägg. Och kanske inte särskilt interessanta. menmen jag tvingar ingen till att läsa min blogg, men om man är interesserad av vad som händer i mitt liv, så ja, läs!

måndag - kväll

Dan idag har vart seg. Hade två lektioner sen har jag gjort matte och skrivit engelska brev. Det blev till och med så att jag och issa stannade kvar ett tag efter att vi slutat för att göra klart brevet, men klart blev det ändå inte.

jag måste bara tillägga att engelska suger, läraren suger och framför allt så suger jag på engelska. kan det bli sämre?

hoppas på en bra vecka iaf, nu ska jag ta å sätta mig vid tv:n  puss


måndag - skola

sitter i skolan och har precis ätit lunch, köttbullar med makaroner, inte gott direkt. Vi har haft spanska idag och jag tror att vi har engelska sen? har inget schema just nu så har ingen koll. Men så är det ju med den här skolan, lektioner ibland annars jobba själv, och ja det skulle jag behöva, men ist skriver jag här.

nej nu ska jag ta och skriva spanskabrev och lämna in. pusshej


Söndag

Idag sov jag länge, som vanligt, sen kl. fem vare träning och den var jobbig måste jag säga! Men en träning kunde behövas. Nu på kvällen har jag pluggat en del. Det gick väl framåt men jag fick ändå inte så mkt gjort som jag hade tänkt.

Idag är ju oxå sista dan på lovet och imorn äre dags för skola då. Blir jobbigt att gå upp tidigt.
Höstlovet har iaf varit väldigt bra, har hunnit med en hel del roliga saker, å de är jag glad över. Fast jag skulle inte tacka nej till ett ännu längre lov, menmen inget man kan göra åt. Det är faktiskt inte så långt kvar till julen heller så! lr typ sju veckor, men iaf :P och för nån dag sen kom ju första snön, men den smälte bort lika fort som den la sig på marken iof så.

nej nu ska jag sluta skriva en massa om typ snön? så hejdå


lördag

Kvällen igår började med träning, där det inte var så många. Sen skyndade jag mig hem för att duscha och fixa mig. För sen drog jag å jossan iväg på fest inne i stan. Där träffade vi en massa bälingetjejer å så.
Fast till en början vare inte så många där men sen kom en hel grupp, typ 50 pers? roligt med massa "olika" människor där. De flesta var väl thoren och fyris folk, tror jag. Men ja festen spårade och alla var tvungna att lämna den pga bråk. Fattar inte hur folk beter sig ibland, slå ner varann och hålla på, man förstör ju för alla. Fem polisbilar kom och även en polis blev sparkad i ansiktet...
aja kvällen började bra iaf :)

Idag hade vi vår första dm-match inomhus. Och den gick ju som den gick, förlust med 0-6 mot UIF. Men så dåliga var vi faktiskt inte, vi hade lite oflyt kan man säga. Många chanser på mål, men inte en ända satt.

och nu är lovet snart slut :( trååååååååååkigt om jag får säga det själv

nu ska jag ta å äta lite godis! bye

RSS 2.0