Fredag

Idag vaknade jag för en halvimme sen, kl. ett typ. Som vanligt har det blivit sovmorgon nästan varje dag på lovet. Ikväll är det iaf träning, sen är det fest? hoppas jag. Men jobbigt att det är match tidigt imorn... så det blir väl inte en allt för sen kväll, om jag nu ska vara med på matchen.

Nu i slutet av lovet vill jag verkligen ta vara på dagarna och göra något kul. För sen börjar ju skolan igen å jag antar att ett par jobbiga veckor väntar... Jag som hade tänkt att plugga en massa på lovet också och så har det inte alls blivit, jag har inte gjort något skolarbete alls på hela lovet. Och ja, jag hade rätt med det som jag skrev tidigare, att jag skjuter upp allting så det blir väl pluggandes på söndag ist. Innan har jag inte tid, om jag inte pluggar idag på dan iof. Aja får se hur det blir med det.

nu ska jag ta och äta frukost. pussheeeeeej

Torsdag

Igår, torsdag, träffades vi tjejer hos jossan på dan. Vi snackade en massa, gick en promenad i skogen och använde ansiktismask. mys. Sen va ju inte vädret på topp precis när vi skulle åka hem. Men de gick bra ändå!
Sen på kvällen blev det en hemmakväll. Jag såg på what happens in vegas, å ja den va bra tycker jag.


onsdag

Dagen har spenderats i Stockholm. Och det blev lite shopping. Jag köpte bla en vinterjacka (som jag inte hade tänkt), lite kläder och sånt. Jag var hemma igen runt åtta och då käkade jag och sedan drog jag ut och träffade soffe, mattis och issa. Vi gick runt i lilla Bälinge och fröööös. Det är ju sjukt kallt ute nu! Så de va nog tur ändå att jag köpte en härlig vinterjacka. Efter ett tag så drog vi hem.

De va min dag det, kortfattat iaf.

bye

tisdag

tjooo

Idag ringde min väckarklocka halv elva och då hade jag tänkt att gå upp, men såklart så gick jag endå inte upp förän en timme senare så det blev en liten sovmorgon endå. Halv elva är kanske för de flesta sovmorgon? höhö
Aja, jag gick upp och åt frukost/lunch sen tog jag moppen till jossan. Vi tog en promenad, på en timme typ? och samtalsämnet blev killar. Senare kom issa och vi drack te och åt pepparkakor. mys!

Direkt när jag kom hem vare bara att göra sig iordning till träningen som började kl. 6. Träningen var väl helt ok.
Nu ikv vet jag inte riktigt vad som händer, vi tjejer har snackat om att träffas men jag vet inte hur det blir med det..? Hoppas nått kul händer iaf, för här framför datan vill jag inte sitta och dryga resten av kvällen...

Och imorn blir det till att gå upp tidigt, för sen bär det av till stockholm!

pusspåallasöta


måndag kväll

Det blev som jag tidigare skrivit bio med brudarna. Jag soffe, jossan och amanda tog halv fem bussen in till stan. Vi gick fram och tillbaka mellan bion, som ännu inte öppnat, och godisaffären. Tillslut hämtade vi iaf upp biljetterna och jag köpte en mellanpopcorn meny med extra stor läsk + lösgodis. Goff kan man kalla mig. Men när jag har så pass mkt pengar på biokortet är det klart att jag inte snålar. Popcornen åts upp och likaså läsken på en gång nästan, en stor del av godiset däremot finns kvar i den röda, som vi kallar det, "hundbajspåsen".

Vi såg på High school musical 3 som började 18.15. Den var bra, precis som de andra två delarna av hsm. Efter bion blev det donken, för mig blev det en glass.  
Sedan tog vi bussen hem och gick till mattis. Men några drog hem och jag å mattis stannade och träffade issa och pontus som kom till bälinge. Vi gick runt och frös, det måste ha varit minusgrader ju! Iaf så gick vi förbi gympasalen där några äldre män tränade. En massa gamla minnen väcktes från våran kära bälingeskola där man spenderat en stor del av sitt liv! En kväll som denna händer det verkligen ingenting i Bälinge, det är helt dött i vår lilla "by" (som jag säger på spanskan).

Ja, nu får det räcka för den här gången och imorn ska jag ställa väckarklockan så att jag inte sover alltför länge, det kan behövas må jag säga!

nattinatt

måndag morgon

Igår kväll blev de som sagt film, de blev mamma mia! jiho, den bra som jag redan visste. Men musikalen var betydligt bättre som jag såg för några år sedan.
Idag vaknade jag runt tolv, åsså tog det ett bra tag innan jag klev upp. Väl uppe åt jag frukost och nu sitter jag här. Ikväll blir det nog bio med soffe å jossan och kanske nån mer. Det bli high school musical 3! Kanske blir det middag innan lr efter beroende på vilken tid vi går. Lr så blir det en glass på donken... och det är ju inte helt fel det heller. Nu ska jag snart ta å hoppa in i duschen.

innan jag slutar att skriva så blir det en liten "dagens lista" made by Lovisa.

dagens klädsel: mjukis å vitt linne
dagens låt: warwick avenue med duffy
dagens mat: frukost
dagens bästa: sovmorgon
dagens sämsta: trött ändå
dagens smink: inget än så länge

en riktig rolig lista va?

en helt vanlig söndag

hejsvejs

Jag har hunnit med ett par inlägg under dan iaf, iof så har jag ändå inte haft särskilt mkt för mig en söndag som denna. Alla söndagar är likadana för mig. Det är en seg dag då jag inte gör någonting utan tar igen sömnen genom att sova bort halva dan. För på söndagar gör jag inte så mkt mer än att sova å plugga ibland. Men just nu är det som sagt lov och jag tänker också ha lov och inte plugga bort lovet. Men jag antar att det blir plugg nästa helg för det behövs eftersom att jag inte är klar med allt som skulle vara gjort före lovet, det känns ju riktigt bra, noooooot. Menmen det blir nästa helg det för jag är ju bättre än bäst på att skjuta upp saker och ting. Inte bra Lovisa.

Aja, jag har nästan inga planer för lovet, mer än att jag ska till stockholm på onsdag med min kära familj. Då blir det till att shoppa, hoppas jag! Nästa helg börjar också futsal! Och för er som vill veta så blev det ingen träning för mig idag iaf... efter mkt ditt å datt så stannade jag hemma. 

Nu hade jag tänkt att styrketräna för att jag känner att jag måste komma igång mer, och att jag hoppade en träning idag oxå gör ju inte saken bättre, men träna, det känner jag inte för just nu, utan nu ska jag ta mig till soffan och se på nån bra film. Kanske blir det godis att goffa till det. Mums!

see u later


nu är det höst


det syns att hösten är här!

om mindre än en timme är det träning och jag vet fortfarande inte om jag ska gå, tråkigt att vårt gamla men ändå nya lag redan splittrats...
fotboll blir, enligt mig, bara tråkigare och tråkigare, jag vet inte varför det är så, det är bara inte som förut då man verkligen såg fram emot att gå på träningen och längtade efter matcherna som var på helgerna, nej nu är det annorlunda och jag får se hur länge jag fortsätter, om det blir en träning till eller två år det vet man aldrig men just nu känns det som om en träning är det mest troliga alternativet... tyvärr

höstlov

10 veckor av skolan har gått och nu väntar en veckas höstlov!
efter ett par jobbiga veckor nu i slutet i skolan med mkt att göra sitter ett lov perfekt!

I fredags efter skolan drog jag mig ner till stan tillsammans med Isabelle. Senare träffades jag, mattis, jbe å karin på Panini och åt. För min del blev det pizza, som vanligt lika gott. Efter det tog vi bussen hem till jbe och tittade på IDOL. Ännu senare kom soffe å louise åsså drog vi alla till nån "fest" som inte var så kul direkt. 

I lördags vaknade jag runt halv två och dagen ägnades framför datan och jag såg även på brudens bäste man, den va bra! På kvällen tog jag å mattis mopparna till issa. Vi såg på tv och hade det trevligt. Vägen hem va inte lika rolig efter att vi skrämt upp varandra, plus att det blåste, men vi kom iaf hem tillslut!


081026

yes, nu har jag skaffat blogg

kmr antagligen att bli lite skrivandes då och då.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0